Vol vertrouwen zwanger, volgens eigen intuïtie bevallen, op zachte manier herstellen.                    Je kindje veilig en geborgen , dicht tegen je aan.

Tijdens de consulten werk ik met verschillende merken doeken, van ieder merk neem ik ten minste één doek mee tijdens een consult. Alle doeken die ik tijdens de consulten gebruik, zijn via mij te koop en op zeer korte termijn leverbaar! 

Naast verschillende draagdoeken, kun je bij mij ook terecht voor allerlei draagaccessoires. Heb je bijvoorbeel al eens gedacht aan een fleececover of een col voor twee personen waarmee jullie beiden heerlijk warm blijven in de koudere maanden van het jaar? 

 

Wie zegt dat je je stijl moet opgeven wanneer je moeder wordt? De moeders achter We are Wovens bewijzen dat je je kindje kunt dragen en tegelijkertijd een fashionstatement kunt maken! Ze houden van dragen, fashion en kwaliteit. Dat zorgt voor betaalbare, zeer draagkrachtige en heerlijk zachte draagdoeken van Nederlandse bodem.  


De VipCarrier van SmallVips is de ideale newborndoek. De heerlijk zachte bamboetricot is ademend, beresterk en van nature antibacterieel. Deze dunne, luchtige doek is heel fijn voor lente- en zomerkindjes. Wanneer je de doek goed knoopt kun je er tot circa 12 kilo comfortabel mee dragen. De VipCarrier is er in verschillende kleuren en door de zachte prijs ook erg leuk als kraamcadeau! De draagdoeken van Littlefrog zijn zeer betaalbaar en verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren. Littlefrog heeft veel doeken van 100% katoen en daarnaast zijn er onder andere blends met linnen en bamboe. Naast draagdoeken, draagzakken en ringslings, heeft dit merk draagcovers, opbergzakjes en slingringen in het assortiment.De draagdoeken en ringslings van Pure Baby Love zijn zachter dan zacht. Je zou er bijna zelf in willen kruipen. Heerlijk voor een pasgeboren baby, maar ook zeker sterk genoeg voor een grotere baby of kleine peuter! De doeken hebben rustige pastelkleuren, waardoor ze makkelijk te combineren zijn. Behalve draagdoeken heeft Pure Baby Love een fijne, verstelbare draagzak en mooie baby-jumpsuit in het assortiment.


Tula is een begrip in de draagwereld. Het is misschien wel de meest bekende draagzak van allemaal en overal verkrijgbaar. De verstelbare en immens populaire Tula Free To Grow kan natuurlijk niet in mijn pascollectie ontbreken en bestellen ka, uiteraard via mij. Lukt het jou een keuze te maken uit alle mooie printjes?

 

LennyLamb, wat hebben ze niet? Naast en bijzonder grote keus in geweven draagdoeken en ringslings van allerlei verschillende blends, kleuren, patronen en wevingen, kun je hier terecht voor rekbare draagdoeken, veel verschillende draagaccessoires en -kleding. Ook de verstelbare draagzak Lenny-Up en de Toddlerdraagzak zijn bij mij te passen. Maar heb je ook al een warme draagjas voor jullie samen of beenwarmers voor je kindje? Je kunt het zo gek niet bedenken of LennyLamb heeft het! 

Kokadi is een Duits bedrijf dat fijne, verstelbare draagzakken maakt. De draagzakken komen in verschillende varianten, maar de kokadi Flip Toddler is bij mij te passen. De overige dragers en ook doeken van dit merk zijn uiteraard ook via mij verkrijgbaar. 

Bellen