Vol vertrouwen zwanger, volgens eigen intuïtie bevallen, op zachte manier herstellen.                    Je kindje veilig en geborgen , dicht tegen je aan.

Workshop geboorteplan schrijven

Wanneer je (opnieuw) zwanger bent, weet je vaak heel goed wat je wel en niet wilt. Het is goed om je wensen en verwachtingen te bespreken met degenen die bij je bevalling aanwezig zullen zijn zoals je partner en de verloskundige. Een goed geboorteplan helpt jou om zelfverzekerd de bevalling tegemoet te gaan. Daarnaast zorgt het er voor dat je zorgverleners op de hoogte zijn van hoe jij wilt dat ze met jou omgaan en wat jouw wensen zijn. Maar wat is nou eigenlijk een goed geboorteplan? 

Tijdens deze workshop geef ik je uitleg over het Meadiarium en in welk opzicht dit verschilt van een standaard geboorteplan. Ik maak je wegwijs in het werkboek en vervolgens ga je thuis aan de slag met het invullen. Je uiteindelijke 'geboorteplan' mag je vervolgens individueel met mij bespreken in een korte follow-up of telefonisch. Of je dit wilt en wanneer is aan jou.

Wat krijg je:
= Werkboek 'Meadiarium, het meest persoonlijke geboorteplan'
= Groepsuitleg over het Meadiarium ten opzichte van een standaard geboorteplan
= Uitleg over de werking van het Meadiarium en hoe het te gebruiken
= Koffie/thee/water en iets lekkers
= Korte, individuele follow-up (15-30minuten)

Om genoeg aandacht te kunnen besteden aan vragen en de persoonlijke situaties binnen de groep, werk ik met kleine groepen van maximaal 6 aanstaande moeders en eventueel hun partners. In de agenda staat een overzicht van geplande data waarop je je kunt inschrijven via het contactformulier.

De unieke methode die tijdens deze workshop wordt gebruikt is zowel geschikt voor stellen die hun eerste kindje verwachten als moeders die een vervelende bevalervaring hebben en opnieuw zwanger zijn. Het maakt niet uit hoe lang je al zwanger bent, je kunt meedoen op het moment dat jij denk dat je het nodig hebt.

Bellen