Vol vertrouwen zwanger, volgens eigen intuïtie bevallen, op zachte manier herstellen.                    Je kindje veilig en geborgen , dicht tegen je aan.

Workshop: Vol Vertrouwen Zwanger

Wanneer je (opnieuw) zwanger bent, breekt er een mooie en soms ook spannende tijd aan. Je zwangerschap is hét moment bij uitstek om te reflecteren op wie jij bent en wat je nodig hebt. Je bereid je voor op de komst van je kindje en denk na over wie jij als moeder zult zijn. Een goede voorbereiding helpt je om vol vertrouwen, in verbinding met jezelf en jullie baby je bevalling tegemoet te gaan. Daarnaast helpt het je om met je zorgverleners te communiceren over hoe jij wilt dat ze met jou omgaan en wat je nodig hebt. 

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij je voorbereiding, of zie je door de bomen het bos niet meer? Is een uitgebreid individueel begeleidingstraject op maat voor jou te veel van het goede, maar wil je wel graag samen aan de slag? Dan is deze workshop speciaal voor jou ontstaan!

Tijdens deze twee uur durende workshop maak je kennis met twee heel verschillende, maar waardevolle werkboeken. Vervolgens maak je een start met het invullen van het werkboek dat het beste aansluit bij wat jij nodig hebt. Uiteraard sta ik klaar om je te helpen wanneer je vragen hebt of het lastig vindt om te beginnen. 

Wat krijg je:
= Werkboek: 'Meadiarium, het meest persoonlijke geboorteplan' of 'Ik beval - in vertrouwen' t.w.v. €25,-
= Groepsuitleg over beide werkboeken, en hoe ze te gebruiken
= Hulp bij het opstarten van het werken met jouw gekozen werkboek
= (H)erkenning
= Korte coach-call, 2 weken na de workshop (circa 15 minuten)
= Onbeperkt, koffie/thee/water en iets lekkers
= Kortingsvoucher van 10%, te gebruiken voor het andere werkboek, een begeleidingstraject of draagadvies
= Goedgevulde goodiebag

Om genoeg aandacht te kunnen besteden aan vragen en de persoonlijke situaties binnen de groep, werk ik met kleine groepen van minimaal vier maximaal zes aanstaande moeders. In de agenda staat een overzicht van geplande data waarop je je kunt inschrijven via het contactformulier.

Beide werkboeken die tijdens deze workshop worden gebruikt zijn zowel geschikt voor stellen die hun eerste kindje verwachten als moeders die een vervelende geboorte-ervaring hebben en opnieuw zwanger zijn. Het maakt niet uit hoe lang je al zwanger bent, je kunt meedoen op het moment dat jij denk dat je het nodig hebt.

In principe vinden de workshops plaats op zaterdagmiddag, vanaf 13.30. Er is onbeperkt koffie, thee en water en natuurlijk krijg je daar iets lekker bij. Regelmatig organiseer ik een 'Workshop-DeLuxe". Dit zijn de workshops zoals hierboven beschreven, maar uitgebreid met een heerlijke High Tea. Houd hiervoor de agenda en mijn social mediakanalen in de gaten, want dit is pure verwennerij. Voor de 'Workshop-DeLuxe" hebben we geen twee, maar drie uur de tijd, zodat ik uitgebreid op al je vragen en ervaringen in kan gaan.

E-mailen
Bellen
Instagram