Workshop: Vol Vertrouwen Zwanger

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij je voorbereiding, of zie je door de bomen het bos niet meer? Is een uitgebreid individueel begeleidingstraject op maat voor jou te veel van het goede, maar wil je wel graag samen aan de slag? Dan is deze workshop speciaal voor jou!

Wat gaan we doen?

Tijdens een twee uur durende workshop maak je kennis met twee heel verschillende, maar waardevolle werkboeken die je op weg helpen naar een regieplan voor je bevalling. Vervolgens maak je een start met het invullen van het werkboek dat het beste aansluit bij wat jij nodig hebt. Uiteraard sta ik klaar om je te helpen wanneer je vragen hebt of het lastig vindt om te beginnen.

Beide werkboeken die tijdens deze workshop worden gebruikt zijn zowel geschikt voor stellen die hun eerste kindje verwachten als moeders die een vervelende geboorte-ervaring hebben en opnieuw zwanger zijn. Het maakt niet uit hoe lang je al zwanger bent, je kunt meedoen op het moment dat jij denk dat je het nodig hebt.

Geboorteplan vs. Regieplan

Een geboorteplan is absoluut van toegevoegde waarde, maar dan moet je wél buiten het standaard wensenlijstje kunnen kijken. Een bevalling laat zich namelijk niet plannen, maar wel regisseren. En jij kunt dat! Jij als vrouw bent absoluut in staat om de regie te houden tijdens je bevalling. In deze workshop werk je aan een regieplan voor je bevalling. Wie ben je en wat heb jij in essentie nodig?

Wat krijg je:

= Werkboek: 'Meadiarium, het meest persoonlijke geboorteplan' of 'Ik beval - in vertrouwen' t.w.v. €25,-
= Groepsuitleg over beide werkboeken, en hoe ze te gebruiken
= Hulp bij het opstarten van het werken met jouw gekozen werkboek
= (H)erkenning en gezelligheid
= Korte coach-call, 2 weken na de workshop (circa 15 minuten)
= Onbeperkt koffie/thee/water en iets lekkers

Beperkte deelname

Om genoeg aandacht te kunnen besteden aan vragen en de persoonlijke situaties binnen de groep, werk ik met kleine groepen van minimaal vier en maximaal zes aanstaande moeders. In de agenda staat een overzicht van geplande data waarop je je kunt inschrijven via het contactformulier

Reserveer snel je plekje, want vol = vol!

Wanneer?

In principe vinden de workshops plaats op zaterdagmiddag, vanaf 13.30. Er is onbeperkt koffie, thee en water en natuurlijk krijg je daar iets lekker bij. Op verzoek organiseer ik een 'Workshop-DeLuxe". Dit zijn de workshops zoals hierboven beschreven, maar uitgebreid met een heerlijke High Tea. Houdt hiervoor de agenda en mijn social mediakanalen in de gaten, want dit is pure verwennerij. Voor de 'Workshop-DeLuxe" hebben we geen twee, maar drie uur de tijd, zodat ik uitgebreid op al je vragen en ervaringen in kan gaan.
E-mailen
Bellen
Instagram