Vol vertrouwen zwanger, volgens eigen intuïtie bevallen, op zachte manier herstellen.                    Je kindje veilig en geborgen , dicht tegen je aan.

Individuele zwangerschapsbegeleiding

Wanneer je tijdens je zwangerschap te maken krijgt met angst voor de naderende bevalling, kan het fijn zijn om naast verloskundige zorg extra begeleiding te krijgen. Ik help je graag met je voorbereidingen op de bevalling en eerste tijd daarna. De manier waarop en hoe vaak we afspreken is afhankelijk van wat jij nodig hebt en prettig vind. Het maakt daarbij niet uit of je nog heel pril zwanger bent of al bijna op het punt van bevallen staat; ik ben er wanneer je me nodig hebt. 

Twee afspraken staan vast: intake en kraambezoek. Tijdens de intake bespreken we wie jij bent, hoe je jouw zwangerschap beleeft en waar je behoefte aan hebt. Na je bevalling kom ik op kraambezoek, luister ik naar jullie geboorteverhaal en kijken we opnieuw waar je behoefte aan hebt. Alles wat hier tussenin gebeurt is aan jou. Wat heb jij nodig om je veilig en vertrouwd te voelen en om ontspannen je zwangerschap te beleven? Zo is het mogelijk om door middel van het herstelgesprek eventuele eerdere nare ervaringen te verwerken, maar misschien is dit je eerste zwangerschap en heb je meer aan begeleiding bij het ontdekken wat jouw persoonlijke geboortewensen zijn. Ik kan je helpen om door middel van zelfreflectie te ontdekken wie jij als vrouw bent en wat je nodig hebt om veilig en in vertrouwen geboorte te geven. Ook is het mogelijk dat je juist nu, tijdens je zwangerschap, vastloopt in bepaalde patronen. Dan is het fijn om daar door middel van coaching inzicht in te krijgen en deze patronen los te laten.

Ik werk met diverse, unieke werk- en gespreksvormen, waardoor er altijd iets is wat bij jou past. Mijn werkwijze is persoonlijk, betrokken en ik vind het belangrijk dat jij de regie hebt en houdt. Zie mijn verschillende diensten als bouwstenen voor een uniek en persoonlijk begeleidingstraject. Het is voor mij belangrijk dat jij je ontspannen en prettig voelt. Daarom spreek ik voor de intake het liefst af bij jou thuis. Verdere afspraken vinden in overleg plaats bij jou thuis of op een externe locatie waarbij we genieten van een kop koffie of thee met iets lekkers. 

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen en hoe persoonlijke begeleiding er voor jou uit zou kunnen zien? Neem dan gerust contact met me op om te bespreken wat bij je past.

E-mailen
Bellen
Instagram