Moedercoach Jantina van der Valk

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je bellen met 0683616819 of mail me op jantina@memmesoarch.nl

Wanneer ik je begeleid of coach sta ik voor je klaar. Dit betekend dat je ook buiten onze afspraken via whatsapp of e-mail contact mag zoeken voor een luisterend oor, advies en antwoord op je vragen. 

Gegevensbescherming

In het kader van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming, wil ik je graag op het volgende wijzen:

Wanneer je contact met mij zoekt, verstrek je mij contactgegevens waarvan ik genoodzaakt ben deze (tijdelijk) te bewaren. Dit betreft e-mailadres, telefoonnummer en woonadres

Tijdens coaching- en herstelgesprekken schijf ik op wat we bespreken. Jouw letterlijk gesproken woorden bewaar ik uitsluitend handgeschreven in je dossier, tenzij geciteerd in het verslag dat je aan de hand van coaching op basis van je geboortepatronen ontvangt.

Verslagen en brieven aan zorgverleners worden digitaal in PDF-formaat opgeslagen. Wanneer je hier bezwaar tegen hebt, wordt de geprinte versie toegevoegd aan je dossier, waarna het digitale origineel wordt verwijderd. 

Jouw dossier wordt door mij bewaard en is op verzoek onder mijn begeleiding in te zien. Een kopie van je dossier is desgewenst op te vragen en op te halen op mijn adres. 

Gedetailleerde informatie over de manier waarop ik met jouw gegevens omga is op te vragen via e-mail.
 


E-mailen
Bellen
Instagram